Premijera nove RTS-ove serije „Moja generacija“

Nova igrana serija „Moja generacija“ premijerno će biti prikazana večeras od 22 sata na našem Prvom programu. Serija će se emitovati svakog radnog dana osim petka.

Serijal o odrastanju od 44 epizode prati junake iz dva razreda u prvim danima nove školske godine u kojoj će doneti važne životne odluke.

Prema rečima reditelja Milana Konjevića, Moja generacija je serija koja se bavi novom, takozvanom generacijom zed – ljudi rođenih od 1996. do 2009. godine.

„To je prva serija posle dugo vremena koja se bavi životom tinejdžera. Pokušali smo da napravimo nešto novo i što do sada nije rađeno kod nas“, istakao je Konjević.

Opisujući generaciju zed, mlada glumica Jovana Milosavljević kaže da je generacija zed posebna i drugačija od svih koje su dosad odrastale: „Oni su uvek onlajn, razmišljaju globalno. Biće najbogatija generacija na svetu.“

Tumačim lik Bojane, koja vodi svoj blog u kom zapisuje sve što primeti – pojave u društvu, kako se ko ponaša, šta koga zanima.

Kako je objasnila, Bojana je došla iz manjeg mesta u Beograd, a njeno prilagođavanje na novu sredinu je zanimljivo.

„Meni je bilo značajno da prikažem njenu adaptaciju na društvo. Da se prikaže koliko njoj uopšte nije bilo svejedno da se nađe tu sa tim novim ljudima“, navela je glumica.

broj komentara 0 pošalji komentar