Veče stripa uz Bri Larson i kapetana Marvela

„Comic night“ događaj uz film „Kapetan Marvel“, zakazan je za četvrtak, sedmi mart u 20 časova, uz poklone za sve posetioce. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa „Sinepleks Kragujevac Plaza“.

Američka glumica Bri Larson će biti prva žena u poslednjih deset godina koja će imati glavnu ulogu u filmu Kapetan Marvel, pa će u potpunosti preuzeti vođenje Marvelovog filmskog univerzuma.

Ljubitelji sveta stripa uživaće u ekranizaciji priče smeštene u 1990. godinu. Za posetioce su pripremljeni ekskluzivni poster i bedževi a striparnica Darkvud obezbedila je 30 odsto popusta na sva Darkvud izdanja uz kupljenu kartu za film. Najsrećniji zaljubljenici devete umetnosti biće obradovani izdanjima stripova Marvelovih junaka.

Priča prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dve rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika, biće usred vrtloga sukoba.

Pored Bri Larson, uloge u filmu tumače i Samjuel L. Džekson, Ben Mendelson, Đimun Hounsou, Li Pejs, Lašana Linč, Gema Čan, Run Temte, Algenis Perez Soto, Makena Grejs, Anet Bening, Klark Greg i Džud Lo.

broj komentara 0 pošalji komentar