„Kako da dresirate svog zmaja 3“ od 10. marta u bioskopima „Sinepleks“

U svim bioskopima „Sinepleks“ 10. marta od 12 do 17 časova na „Porodičnom danu“ uz premijeru filma „Kako da dresirate svog zmaja 3“ biće priređen specijalni program za mališane inspirisan glavnim junacima ove epske avanture.

Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom nastavku jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena Kako da dresirate svog zmaja. Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život.

Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome žive junaci filma suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada. Moraće da krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović.

Na Porodičnom danu u bioskopimaSineplekssve posetioce uz kupljenu ulaznicu očekuje i poklon magazin za decu Mali Politikin zabavnik, Neven ili Mali Neven, crtaći na DVD-u, ali i zabava uz kreativne racionice.

broj komentara 0 pošalji komentar