Bojan Perić: Preko pozorišta do filma i televizije

Počinje snimanje pete sezone popularne serije „Vojna akademija“, u produkciji RTS-a i kuće „Nira pro“ i uz podršku Ministarstva odbrane.

U „Vojnoj akademiji“, kao i u životu, kada nam se učini da smo zatvorili jedno poglavlje, da smo ispunili cilj koji smo sebi zadali, ispreče se nove okolnosti. I sada je potpuno jasno zašto je priča o seriji traži nastavak.

Jedan od glumaca serije „Vojna akademija“, Bojan Perić, gostujući u Beogradskoj hronici istakao je da je veoma srećan što je RTS pokazao želju da se serija nastavi, jer je kroz sve ove godine privukla pažnju publike.

I sada je potpuno jasno zašto priča traži nastavak. Lik Stošića, koji glumiš u seriji,  završio je Akademiju, zaposlio se, ali nedostaje ono nešto što će život zaokružiti: ljubav, porodica.

„Ono što nedostaje od samog starta serije, vezano za sve likove kroz zrelost, odrastanje, biće predstavljeno u ovom nastavku“, istakao je glumac.

Šta je ključni momenat kod naših ljudi koji završavaju glumu ili čekaju posao.

„Situacija u našoj državi je neizvesna i zavisite od tuđe volje, vizije, ideje, ne mogu sam sebi da dam ulogu. Ne treba preterivati i ne treba sve raditi. Izabrao sam taj poziv, i sada se nosim sa tim“, rekao je glumac.

Ističe da ga je put prvo naveo na pozorište, pa na film, ali se najduže zadržao na televiziji.

„Volim da igram u pozorištu, ali se više glumi na televiziji. Nove uloge u seriji 'Vojna akademija' su Tanasije Uzunović, Ivan Jeftović, Nina Janković. Priča je ista, ali na drugačiji način, novi je žanr i sa novom potpričom, koja će biti zanimljiva publici“, rekao je glumac Bojan Perić.

Snimanje će trajati 84 dana i emitovanje se planira za sledeće proleće.

broj komentara 0 pošalji komentar