Uživajte u virtuelnom bioskopu RTS-a sa više od 400 filmova

Ljubitelji filma odnedavno mogu da uživaju u novoj ponudi „RTS planete“ – vaš lični bioskop, gde mogu da gledaju više od 400 festivalskih, umetničkih, animiranih, porodičnih i dokumentarnih ostvarenja – sa bilo kog pametnog uređaja i desktop računara.

Tatjana Ćitić, pomoćnica izvršnog direktora za razvoj RTS-a, kaže da će ponuda od trenutnih 400 filmova do kraja leta biti povećana na više od 700.

„Svakodnevno ostvarujemo kontakt sa našim korisnicima, a novina koju smo uveli su takozvana 'otvorena vrata', jer vidimo da je vrlo korisno za komunikaciju sa ljudima, koji mogu da dođu i da dobiju sve informacije koje ih zanimaju“, kaže Ćitićeva.

Ljudi se najviše zanimaju za sadržaj i kako da dođu do njega.

„Logika tih mobilnih aplikacija je veoma slična i svi koji ih koriste se lako snalaze i na RTS planeti. Međutim, oni koji nisu pre koristili, a vrlo su zainteresovani, dolazili su da im pokažemo kako mogu sve to da istraže“, navela je pomoćnica izvršnog direktora za razvoj RTS-a.

„Otvorena vrata“ biće organizovana svakog poslednjeg četvrtka u mesecu u prostoru zgrade Radio Beograda iz Svetogorske ulice.

Svi koji žele da koriste RTS planetu mogu to vrlo jednostavno da učine.

Registracija je besplatna. Može da se koristi na računarima, kao i na pametnim telefonima sa Android i iOS operativnim sistemima. Plan je i da RTS planeta bude dostupna i na smart televizorima.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 01. jun 2019, 19:06) - anonymous [neregistrovani]

Апликација

Не ради (не отвара апликацију) на самсунгу ј6, андроид 9...

(subota, 01. jun 2019, 06:58) - anonymous [neregistrovani]

Preporuka

Da li radi system i u inozemstvu, bih se prijavio.