„Spajdermen: Daleko od kuće“ od 4. jula u bioskopima

Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog leta vraća se na bioskopska platna u filmu „Spajdermen: Daleko od kuće“, koji će na repertoaru domaćih bioskopa biti od 4. jula, najavio je distributer „CON Film“.

Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera Osvetnici: Kraj igre, i kao takvo predstavlja kraj treće faze Marvelovog filmskog univerzuma. 

Piter Parker odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na letnjem odmoru u Evropi.

Međutim, njegov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja, brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Samjuel L. Džekson) u otkrivanju toga ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta.

Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, ukljućujući i Misterija (Džejk Džilenhal).

Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i novi savez.

U ulozi Pitera Parkera publika će ponovno gledati britanskog glumca Toma Holanda.

Režiju filma potpisuje Džon Vots, scenario Kris Mekena i Erik Somers, a u glumačkoj ekipi su i Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

broj komentara 0 pošalji komentar