Tom Holand poziva obožavaoce Spajdermena u Srbiji da pogledaju novi film

Film „Spajdermen: Daleko od kuće“ Džona Votsa, koji je premijerno prikazan u Holivudu, od 4. jula biće u srpskim bioskopima, a glumac Tom Holand koji tumači glavnu ulogu uputio je pozdrav publici u Srbiji.

„Pozdrav svim obožavaocima Spajdermena u Srbiji. Spajdermen dolazi u Evropu, a moj novi film Spajdermen: Daleko od kuće dolazi u vaše bioskope. Kupite karte“, poručio je Holand u video-poruci.

Spajdermen: Daleko od kuće radnjom se direktno nastavlja na hit Osvetnici: Kraj igre i u domaće bioskope stiže sutra, a najnestrpljiviji obožavaoci imaće priliku da ga pogledaju danas (dan ranije) na pretpremijernim projekcijama.

Piter Parker je odlučio da letnji odmor prvi put provede sa svojim najboljim prijateljima Nedom, Em Džej i ostatkom ekipe putujući po Evropi.

Međutim, Piterov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Semjuel L. Džekson) u otkrivanju ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta.

Umesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, uključujući i Misterija (Džejk Džilenhal).

Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i neočekivani novi savez.

Pored Holanda, Džeksona i Džilenhala, igraju i Marisa Tomej, Zendaja Meri Kolman, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 04. jul 2019, 06:44) - anonymous [neregistrovani]

Producenti

i pred ugovor i ugovor koji je potpisao ga obavezuju da mora sve da uradi da bi se film reklamirao,tj.odlicno prodao i da zarade pare.Tako,da ovo je smejurija za naivne.Zab..e njega za nas,dajte pare.

(sreda, 03. jul 2019, 18:40) - anonymous [neregistrovani]

Poyyy

Mislis li da si posebna pahuljica sto neces da gledas Spajdija. Verovatno znas i bojler da opravis haha

(sreda, 03. jul 2019, 14:33) - anonymous [neregistrovani]

Necu gledati

Pa da naoravi jednu poruku licno za mene.

(sreda, 03. jul 2019, 11:14) - anonymous [neregistrovani]

Za svaku zemlju

Pa snimali su tejkove za svaku zemlju, vi od toga pravite famu.