„Netfliks“ konačno predstavio trejler za „Vešca“

Televizijska adaptacija kultnog knjiškog serijala Andžeja Sapkovskog konačno je dobila trejler, koji je prikazan na „Komik-konu“ u San Dijegu.

Očigledno je da „Netfliks“ želi da popuni vakum na televizijskom tržištu nastao okončanjem Igre prestola, a čini se da je Veštac glavni adut za to.

Tek objavljena zazubica otkriva priču o čarobnom i mračnom svetu Geralta od Rivije, dok se on i oni oko njega spremaju da se uhvate u borbu protiv sila zla.

Crna magija, džinovska stvorenja i političke spletke. „Netfliks“ očigledno ne želi da napravi tinejdžersku dramu, već je reč o prilično ozbiljnoj i mračnoj adaptaciji.

U trejleru se osim Henrija Kavilija u ulozi Geralta vide Jenefer, Ciri, kratko pojavljivanje imala je i čarobnica Tris.

Iako se par čudovišta vide u kratkom trejleru, deluje da producenti još ne žele mnogo da otkrivaju, mada će onima koji su čitali knjige neke od scena biti veoma poznate.

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 21. jul 2019, 03:34) - Cx [neregistrovani]

Witcher

Ameri sve upropaste, SVE.

(subota, 20. jul 2019, 23:11) - Brat Bart NS [neregistrovani]

Geralt

Wow izgleda odlično :)
Jedva čekam da počne i naravno da treba da bude mračno zato što je u suštini mračno,no ipak mi ovom trejleru nedostaje Neven i njegov smisao za humor,uopše nismo videli humor a ko je čitao zna da je to nezaobilazni deo u pričama!