Trejler novih „Zvezdanih staza“, otkriva da je kapetan Pikard u „aktivnoj“ penziji

U trejleru za predstojeću seriju „Zvezdane staze: Pikard“, otkriva se da će se čuveni kapetan suočiti sa – penzionisanjem. Ipak, za Žan-Lika, penzionerski dani neće početi uobičajeno mirno.

Patrik Stjuart ponovo igra legendarnog kapetana svemirskog broda Žan-Lika Pikarda iz serijala Zvezdane staze u novoj verziji franšize koja će biti emitovana sledeće godine, na kanalu Si-Bi-Es.

Njegove penzionerske dane međutim, ometa mlada žena (koju glumi Isa Briones) za koju veruje da je u ozbiljnoj opasnosti. Njegova misija da je čuva, vodi ga nazad u Zvezdanu flotu gde zapoveda novoj ekipi koja uključuje Alison Pil i Santiaga Kabrera, prenosi portal edition.cnn.com.

Dve zvezde iz prethodnih serijala pojavljuju se u trejleru: Džeri Rajan i Brent Spajner (Dejta), čija je smrt okončala ostvarenje Zvezdane staze: Nemezis.

Autor i dobitnik Pulicerove nagrade Majkl Čabon, potvrdio je da će popularni Džonatan Frejks i Marina Sirtis ponoviti svoje uloge komandanta Vilijama Rajkera i savetnice Dijane Troj.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 21. jul 2019, 18:09) - anonymous [neregistrovani]

GHhhh

Jeeej, zvezdane stazeeee :)
Kao klinac od 5-6 godina, kada su se premijerno prikazivali u noćnom programu tadasnje sarajevske tv, ziveo sam u uverenju sa se stvarno desavaju avanture sa tv ekrana.