Specijalna projekcija filma „Paklene ulice – Hobs i Šo“ 1. avgusta u Kombank dvorani

Veče posvećeno pripadnicima jačeg pola uz nastavak akcione franšize „Paklene ulice – Hobs i Šo“, biće održano u četvrtak, prvog avgusta u 20 sati u Kombank dvorani.

U Večeri za muškarce, na koju su naravno pozvane i dame, sve posetioce očekuju zabavni program pre projekcije, kao i brojni pokloni i vredne nagrade. Najsrećniji posetilac dobija automobil "Toyota C-HR" na jedan vikend. 

Posle osam filmova koji su zaradili skoro pet milijardi dolara širom sveta, franšiza Paklene ulice, sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu Paklene ulice – Hobs i Šo.

Otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI 6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja, Hobs i Šo, moraće da se udruže, kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu Paklene ulice, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

Na redovnom repertoaru je od prvog avgusta. Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.

broj komentara 0 pošalji komentar