Peta sezona „Vojne akademije“ šalje važne poruke mladima

Snimanje pete sezone jedne od najgledanijih televizijskih serija „Vojna akademija“ privedeno je kraju. Glumci koji su angažovani u seriji smatraju da je od posebne važnosti poruka koju, kroz likove koje tumače, šalju mladima.

Glumac Đorđe Stojković kaže da je zadovoljan sezonom u kojoj je igrao. 

„Svi smo se trudili, imali smo divnu ekipu, naravno, dao sam sve od sebe a publika će da kaže da li sam to dobro odradio ili ne“, rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici, Stojković.

I mlada glumica Andrea Ržaničanin kaže da je velika čast igrati u ovoj popularnoj seriji.

„To je bio prvi projekat u kojem sam igrala, 2016. godine, divna je ekipa i divna je serija i zato je verovatno toliko i gledana“, rekla je Andrea.

Đorđe dodaje da je u celoj priči najvažnija poruka koje se kroz seriju šalje mladima.

„Preko društvenih mreža dobijamo sve više i više odgovora o tome da se sve više dece ugleda na nas i da smo mi postali uzori pošto je jako bitno kakve likove mi tumačimo i kakav im primer dajemo“, naglasio je Đorđe.

I Đorđe i Andrea tvrde da su sa zadovoljstvom prihvatili nove kolege u novoj sezoni, kako kažu „isto onako kako su i oni bili prihvaćeni od starijih kolega“, kada su počeli da igraju u seriji.

Peta sezona serije sa emitovanjem počinje na proleće.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 25. jul 2019, 20:03) - anonymous [neregistrovani]

Lepo, lepo...

Lepu poruku šalje ova serija i to je jedna od najboljih serija u Srbiji i regionu... Da se ja pitam, nebi je nikad ugasio, iz razloga što: uvek dolaze nove generacije... s vremena na vreme, glumci jedni odlaze, drugi dolaze, i tako ova serija može biti večna ! I 2012. i 2014. i 2018. i 2020. i 2070. i 2150. itd. itd. itd..

(četvrtak, 25. jul 2019, 19:32) - Vidan Stankovic [neregistrovani]

Komentar

Krivo mi je sto nije bio i Slaven Doslo u emisiji bas me je zanimalo sta je on imao da kaze u vezi serije.