Uvek isti broj udaraca za Roka i Stejtama u „Paklenim ulicama“

Dvojica čuvenih holivudskih tabadžija, Dvejn Džonson i Džejson Stejtam, članovi ekipe serijala „Paklene ulice“, imaju ugovore kojima je predviđeno da u svakoj borbi imaju pravo na isti broj udaraca.

Džonson i Stejtam, otkriva holivudski dnevnik Varajeti, prilikom sklapanja ugovora za serijal Paklene ulice zahtevali su da nikada u tučama ne sme da se dogodi da jedan od njih bude pobednik nego da se završavaju nerešeno, a takođe, i da tom prilikom imaju isti broj udaraca.

Filmski serijal Paklene ulice ima veliki broj vernih gledalaca i najnoviji nastavak prikazuje se u bioskopima širom sveta.

Kako piše Varajeti, to je prilika i da se uporede i drugi detalji koji moraju da budu identični kao na primer – ako jedan jede hamburger onda to mora i drugi jer bi, ako naruči, naprimer, kiš delovalo kao da je slabić.

Oba glumca imaju timove ljudi koji se staraju da se ugovor poštuje. Svaki glumac ima svog producenta, urednika i koordinatora borbi koji se staraju da sve teče kako je ugovoreno. 

Izgleda da publici nije važno koji od njih dvojice dobija više batina, već da prosto vole da ih gledaju, jer je Dvejn Džonson prošle godine zaradio najvise novca među holivudskim glumcima.

Paklene ulice: Hobs i Šo trenutno su sa 180 miliona dolara na prvom mestu po zaradi od prodaje karata.

broj komentara 0 pošalji komentar