Beogradska premijera filma „Bilo jednom u Holivudu“ se ne propušta

Premijera dugo očekivanog filma ovog leta, po nekima i godine,„Bilo jednom... u Holivudu“ održaće se u sredu 14. avgusta u bioskopu „Sinepleks Ušće“. Nekadašnja zvezda vestern TV serija, poznati kaskader i talentovana lepotica sprovešće gledaoce kroz seriju događaja 1969. godine u devetom Tarantinovom filmu.

Bilo jednom... u Holivudu nas vraća u kasne šezdesete, u zlatno doba Holivuda. Radnja filma prati glumca Rika Daltona, koga tumači Leonardo Dikaprio, bivšu zvezdu jedne TV serije i njegovog kaskadera Klifa Buta, u interpretaciji Breda Pita, na putu pronalaska svog mesta pod suncem u filmskoj industriji.

Njihovo putovanje odvija se na vrhuncu hipi ere, 1969. godine u Los Anđelesu. To je ujedno i vreme poslednjih trzaja zlatnog Holivuda. Rik i Klif pokušavaju da se izbore za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju.

Kroz priču Šeron, Rika i Klifa posetici bioskopa biće u prilici da osete poslednje zlatne momente Holivuda na velikom bioskopskom platnu.

Ulaznice za beogradsku premijeru ljubitelji Tarantinovih filmova mogu da kupe na blagajni bioskopa „Sinepleks Ušće“ ili uz „Sinepleks“ bonus karticu.

Na repertoaru svih bioskopa u Srbiji novo ostvarenje Kventina Tarantina Bilo jednom... u Holivudu naći će se od 15. avgusta.

broj komentara 0 pošalji komentar