„Bilo jednom u Holivudu“ premijerno pred beogradskom publikom

Premijera filma „Bilo jednom u Holivudu“ održana je i u Beogradu. Kventin Tarantino ovim filmom vraća gledaoce u šezdesete godine prošlog veka sa glumačkom ekipom koju predvode Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margo Robi.

Vreme zlatnog Holivuda vraća se na filmska platna. Los Anđeles 1969. godine publika će gledati iz jednog novog ugla.

Radnja filma prati glumca Rika Daltona koga tumači Leonardi di Kaprio i njegovog kaskadera koga tumači Bred Pit. U filmu se pored Di Kapria, Pita i Margo Robi, pojavljuju i velika holivudska imena kao što su Al Paćino, Dakota Fening, Kurt Rasel i mnogi drugi.

Kako je i sam Dikaprio naveo, veliko zadovoljstvo mu je bilo da radi sa Al Paćinom, i jedno od najsjajnih momenata njegove karijere.

Na isti dan održana je premijera u Velikoj Britaniji i Srbiji. Film je posebno zainteresovao i beogradsku publiku.

„Došao sam da gledam pre svega Tarantinov rukopis, i nadam se da će biti dobro nema šta, Tarantino je jedan od najboljih reditelja, i najvećih poznavalaca filma koji je uspeo da pretoči svoje poznavanje u kreativnost, koja je fantastična. Jedva čekam da ga vidim“, kaže glumac Gordan Kičić.

Pisac Vladimir Kecmanović navodi da jako voli Tarantinove filmove, da ga nijedan nije razočarao. „Apsolutno sam siguran da će i ovaj biti dobar, samo je pitanje koliko“, dodaje Kecmanović.

„Video sam jednu sekvencu u trejleru gde se pojavljuje Brus Li kog takođe jako volim, tako da nadam se da su napravili jedan dobar tim i da ćemo uživati u ovom filmu“, navodi glumac Đorđe Stojković.

Glumica Suzana Zlatanović rekla je da smatra da će njena velika očekivanja biti sasvim ispunjena.

Prvi put na filmu zajedno igraju Leonardo Dikaprio i Bred Pit. Tarantino je njihovu saradnju opisao kao uzbudljiv tandem, a od danas ovo ostvarenje biće prikazano i srpskoj publici.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 19. avg 2019, 08:55) - anonymous [neregistrovani]

Film

Film je beskrajno dosadan!

(subota, 17. avg 2019, 09:15) - anonymouspedja [neregistrovani]

Bravo

Filmcina