Novi film o Džejmsu Bondu stiže u Srbiju 2. aprila 2020.

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da 25. film o Džejmsu Bondu "No Time To Die", u naše bioskope stiže 2. aprila sledeće godine.

U režiji Kerija Fukunage, dolazi nam film u kojem Danijel Krejg po peti put tumači lik agenta 007, koga je stvorio Ijan Fleming, najavili su iz „Taramount filma“. 

Scenario filma potpisuju Nil Pervis, Robert Vejd, Keri Fukunaga, Skot Berns i Fibi Voler-Bridž, a produkciju Albert R. Brokoli iz kompanije "EON Productions", studio "Metro Goldwyn Mayer" i "Universal Pictures International".

U filmu No Time To Die, pored Krejga, glume Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kiner, David Denčik, Dali Bensalah, kao i Džefri Rajt i Rejf Fajns.

U novom nastavku, Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov prijatelj, Feliks Liter, koji ga moli za pomoć.

Misija, u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika, ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu, koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi Kazino Rojal, Zrno utehe, Skyfall i Spektra, zaradili su više od 3,1 milijardi dolara širom sveta.

Skyfall (1,1 milijardu dolara) i Spektra (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.

broj komentara 1 pošalji komentar
(sreda, 21. avg 2019, 16:42) - anonymous [neregistrovani]

Re: ...

Ko to jos gleda bez Konerija i Mura.