Šakira u 2017. najuspešniji ženski izvođač na „Jutjubu“

U jednom hitu kaže da „kukovi ne lažu“. Na početku 2018. godine Šakira je dobila potvrdu da stanje na top-listama ne laže – tokom protekle godine ženski izvođač sa najviše pregleda na „Jutjubu“ bila je upravo ova dama iz Kolumbije!

Prvenstveno zahvaljujući spotovima Perro Fiel i Me Enamore, koji su objavljeni tokom prošle godine, zatim planetarnom hitu Chantaje koji je obeležio kraj 2016. i dobar deo 2017. godine, ali i brojnim drugim pesmama Šakira je ženski izvođač koji ima najviše pregleda na Jutjubu u 2017. godini.

Četrdesetogodišnja kantautorka pohvalila se ovim uspehom na Instagramu uz poruku: „Kako je lepo započeti novu godinu znajući da mi svi vi dajete toliko podršku. Volim vas mnogo!“.

Kolumbijska pevačica koja živi u Španiji nedavno je bila prinuđena da zbog zdravstvenih problema ponovo odloži početak svetske turneje El Dorado na koju je trebalo da krene još u novembru.

„Nadala sam se da će se moje glasne žice oporaviti do januara, ali morala sam da postupim po savetu lekara i da ne mrdam od kuće da bih se opravila“, požalila se pevačka zvezda.

broj komentara 0 pošalji komentar