Kakva bi to supergrupa bila!

Nekada davno, u čarobnom svetu muzike, čuveni muzičar Rod Stjuart došao je na ideju da oformi grupu koja bi se zvala „Nos, zubi i kosa“. U toj supergrupi bili bi Elton Džon, Fredi Merkjuri i Rod Stjuart.

Bliski prijatelj pokojnog pevača grupe „Kvin“, austrijski filmski producent i reditelj Rudi Dolezal otkrio je kako je došlo do toga da Fredi razmatra da sa dvojicom veoma popularnih kolega napravi grupu.

„Fredi me je često pozivao na svoje zabave i tokom jedne večere među gostima su bili Rod Stjuart i Elton Džon. Sećam se da je palo mnogo kritike na račun kolega umetnika, ali i na račun prisutnih. Mislim da je Rod smislio naziv za grupu 'Nos, zubi i kosa' (Nose, Teeth & Hair) jer se žalio na veliki nos, Elton je još tada imao problema sa kosom, a Fredi je imao te svoje zube“, objasnio je Rudi.

O ovoj supergrupi govorio je i Stjuart u autobiografiji u kojoj je naveo da je trebalo da nastupaju odeveni poput članica grupe „Beverli sisters“.

„Nekako projekat nikada nije stigao do realizacije, što je velika šteta za savremenu muzičku scenu. Nenadoknadiva“, ocenio je Stjuart.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 20. jan 2019, 21:35) - anonymous [neregistrovani]

Super grupa

Kad samo pomislim kakav su album napravili Traveling Vilburis... Tom Peti, Roj Orbison, Dzordz Harison, Bob Dilan i Dzef Lajn su bili članovi te super grupe. Da je sreće da je ova čudesna trojka napravila zajednički projekat...