Zed i Kejti Peri objavili novi singl

Di-džej i producent Zed i Kejti Peri predstavili su zajednički singl pod nazivom „365“. Na pisanju ove numere radili su rame uz rame, dok je za produkciju bio zadužen upravo Zed.

Do ideje za pesmu došlo je prošle godine na turneji Kejti Peri Witness: The Tour, na kojoj je gostovao mladi di-džej.

Zajedno sa pesmom, izvođači su sa publikom podelili i zvanični muzički spot za 365. Na njemu je radio reditelj Voren Fu, a za koncept je bila zadužena upravo pevačica.

Video prikazuje dirljivu priču o androidu, Kejti Peri, koja žudi da bude čovek, dok pokušava da uspostavi pravu vezu sa Zedom. Postavlja se pitanje da li je moguće dovesti veštačku inteligenciju u vezu sa emocijama.

„Kejti i ja se znamo već neko vreme, i nakon što smo završili sa turnejom i još više uskladili naše muzičke tendencije i sistem vrednosti, nastavili smo da radimo zajedno i počeli da oblikujemo 365. Kako se sve bližilo kraju, znali smo da imamo nešto posebno. Volim kako Kejti zvuči na ovom snimku i vrlo sam uzbuđen da ga konačno podelim sa fanovima“, navodi Zed.

„Bila sam jako uzbuđena kada se Zed pridružio mojoj turneji Witness: The Tour prošle godine i kad god smo za to imali vremena, radili smo na zajedničkoj muzici, što je dovelo do ove posebne pesme“, istakla je Kejti Peri.

broj komentara 0 pošalji komentar