Grupa „Luminajz“ objavila novi singl

Od evropski poznatnog ženskog benda „Luminajz“ stiže snažna pop-rok himna oličena u naslovu "Innocent".

Poznata ženska grupa „Luminajz“, koju čine devojke iz Hrvatske, sa adresom u Holandiji, poslednjih nekoliko godina, snažno, hrabro i, zapravo, luminizirajuće nastavljaju da predstavljaju svoj autorski rad.

U njihovoj pop-rok himni Innocent ništa nije „nevino“, a pesma odiše snažnom porukom sa kojom će se većina tiho složiti, dok će samo nekolicina biti dovoljno hrabra da prizna greške naglas.

Ovom pesmom preispituje se moralna percepcija ljudskog ponašanja: stvari nisu crno-bele, niko nije nevin, pa bismo morali da budemo i dovoljno snažni da prihvatimo svoju mračnu stranu – a upravo to su „Luminajz“ hrabro učinile.

Prepoznatljiv Marselin vokal jasno poručuje kako niko ne živi poput nevinog anđela i da nas upravo greške čine ljudima. Kada je ovakva poruka dodatno obavijena energičnom melodijom, rezultat je snažna pesma Innocent.

Singl Innocent produkcijski potpisuje Tom Martin, britanski producent i tekstopisac koji trenutno živi u Holandiji, gde i „Luminajz“ žive i grade muzičku karijeru poslednjih pet godina. Tom Martin je prepoznatljivo ime u producentskim krugovima, a do sada je ostvario saradnju sa imenima kao što su Dejvid Geta, Tijesto i Martin Gariks.

broj komentara 0 pošalji komentar