„Pentatoniks“ obradili čuveni hit "The Sound of Silence"

Legendarna pesma dvojca „Sajmon i Garfankel“ "The Sound of Silence" dobila je novo ruho zahvaljujući svetskoj a kapela senzaciji, grupi „Pentatoniks“.

Verzija hita iz 1965. godine stiže u interpretaciji Kirstin Maldonado, Skota Hojinga, Miča Grasija, Meta Salija i Kevina Olusole, članova čuvene a kapela petorke, piše portal Idolator.

Iako je grupa „Pentatoniks“ usred napornih priprema za veliku svetsku turneju koja počinje u aprilu, mora s vremena na vreme da podseti obožavaoce da je još mnogo numera koje mogu da se ogrnu u a kapela ruho.

broj komentara 5 pošalji komentar
(utorak, 19. feb 2019, 14:50) - Djoka [neregistrovani]

Original

Nije loše... ali je uvek najbolje prvo izdanje... original...

(utorak, 19. feb 2019, 12:30) - Deda Pera [neregistrovani]

Nije loše !

Nije loše ! Ali, original je original.. Mnogi poznati i popularni pevači često prepevaju neki stari hit , ali original nekako uvek ostavi svoj pečat i retko kad neki prepev bude bolji od originala.
Npr: Pesma "When a man loves a woman" koju je nekad odpevao Percy Sledge niko je nije prepevao bolje nego Michael Bolton. Čak po mnogima puno bolje.... Ali , original je original... Posebno za nas starije , jer nas ti originali vezuju i potsećaju na mladost i mnoge subote kada smo uz ovu pesmu obavezno plesali sa nekom devojkom i udvarali se.

(utorak, 19. feb 2019, 11:37) - Mika - 30 blok [neregistrovani]

Ne valja

Ne sviđa mi se. Iako volim da ih čujem, verzija koju je napravio metal band Disturbed je po meni najbolja obrada ikada koju sam čuo ove pesme. Mislim da je Pentatonix dostigao vrhunac sa Coenovom pesmom Haleluja, ne verujem da će više tako dobro da izvedu bilo šta, mada bih voleo da nisam u pravu...

(nedelja, 17. feb 2019, 20:41) - anonymous [neregistrovani]

O, obrade

Hocemo li sad I I obradama?

(nedelja, 17. feb 2019, 15:01) - anonymous [neregistrovani]

O, obrade

Hocemo li sad I I obradama?