Nevena Božović: Sreća i zadovoljstvo pred finale

Na ovogodišnjem, 64. Evrosongu, predstavnica Srbije Nevena Božović obezbedila je mesto u finalu, koje će se održati u subotu, 18. maja.

Iz Tel Aviva, sa ovogodišnjeg izbora najbolje pesme Evrope, naša predstavnica Nevena Božović, osim izraženog zadovoljstva i sreće zbog kvalifikacija za dalje takmičenje na ovogodišnjem Evrosongu, pozvala je na podršku u finalnoj večeri takmičenja.

„Srećni smo zbog ulaska u finale i što ćemo još jednom pevati za vas i predstaviti se u velikom finalu Pesme evrovizije. Na sceni je bilo fantastično, divno sam se osećala i hvala vam na prilici što ću još jednom pevati za Srbiju. Verujem da ćete biti sa nama u subotu u velikom finalu od 21 sat“, rekla je Nevena Božović.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 16. maj 2019, 13:15) - anonymous [neregistrovani]

Idemo

Bravo Nevena i do pobede

(četvrtak, 16. maj 2019, 10:57) - anonymous [neregistrovani]

BRAVO

SRECNO PA DA NAM JE DONESES U BGD !!!![krunu]

(četvrtak, 16. maj 2019, 10:57) - anonymous [neregistrovani]

BRAVO

SRECNO PA DA NAM JE DONESES U BGD !!!![krunu]

(četvrtak, 16. maj 2019, 02:29) - novosadjanka [neregistrovani]

SRECNO

Bravo za Nevenu!Bila je na visini zadatka!Ako je ikako moguce male korekcije za finalni nastup..vise tehnicke prirode!Da nema onog silnog dima na sceni,jer u jednom trenutku je( uz izuzetno losu reziju,kamera prikazivala planove iz pticije perspektive) bilo " gde je Nevena"?Ako mogu da se dogovore sa organizatorima,da kamera prikazuje njen nastup a ne gledaoce i velicinu sale!?U svakom slucaju,srecno u subotu!