„Vajtsnejk“ na stadionu Tašmajdan 27. juna

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni „Vajtsnejk“, nastupiće 27.juna na stadionu Tašmajdan u okviru svetske "Flesh & Blood" turneje.

Grupa „Vajtsnejk“ proslavlja 40 godina uspešne karijere, a Srbija im je uvek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni deo turneje.

„Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno sa milionima obožavalaca širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji“, naglašava čuveni pevač Dejvid Kaverdejl.

„Vajtsnejk“ će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova Here I Go Again, Is This Love, Fool For Your Loving i Ain't No Love In The Heart Of The City, izvesti i numere sa novog albuma. Flesh & Blood - Shut Up And Kiss Me, Trouble Is Your Middle Name i Hey You, You Make Me Rock.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbedi adekvatne uslove za nastup grupe „Vajtsnejk“ na Gitarijadi, promoter je doneo odluku da premesti koncert na stadion Tašmajdan u Beogradu, gde je „Vajtsnejk“ održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Ulaznice za koncert možete nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs, kao i onlajn po sledećim kategorijama: fan pit: 3.500 dinara, parter: 2.500 dinara i tribine: 2.500 dinara.

broj komentara 0 pošalji komentar