Marko Luis zagreva Taš pred "Thievery Corporation"

Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Luis nastupiće 26. juna pre vrhunske svetske muzičke atrakcije "Thievery Corporation" na njihovom koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

„Ovo leto je puno predivnih iznenađenja, a jedno od njih je i koncert 'Thievery Corporation'. Za mene je još veće iznenađenje da ću imati privilegiju da sa bendom zagrejem publiku pred koncert, i to sve, na kultnom Tašu. Zadovoljstvo je, moje“, poručuje Marko Luis.

Posle uspešnih albuma Shine On Me (2015) i Beskraj (2017), na kojima je sarađivao sa vrhunskim umetnicima, iz raznih krajeva sveta, Marko Luis je u oktobru 2018. godine objavio Euridiku.

Sa novog albuma izdvojili su se naslovna Euridika, Svemir i Imao sam ružne sne, kao i dueti Sanjao sam sa Božom Vrećom, Idi sa mladom i originalnom ekipom „Helem Nejse“ iz Sarajeva, dok je Svet je tvoj snimio sa svojom sestrom Majom.

Na stadionu Tašmajdan 26. juna Beograđane očekuje, kako najavljuje organizator „Long plej“, spektakl mnogoljudne postave benda "Thievery Corporation", čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Erik Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, dauntempa, indijskog trip-hopa i bosa nove, što se čuje u pesmama The Richest Man In Babylon, Sweet Tides, Lebanese Blonde, Until the Morning, Letter To the Editor.

Ulaznica za koncert "Thievery Corporation" košta 2.500 dinara preko „Tikets“.

broj komentara 0 pošalji komentar