Milena i Gaga, obraz uz obraz sa „Van Gogom“

Grupa „Van Gog“ snimila je spot za pesmu „Gotovo je sve“ sa njihovog najnovijeg studijskog albuma „More bez obala“. Kroz energiju pokreta, u spotu se spojila prošlost i sadašnjost.

„Vreme je za mentalni detoks i neki novi start. Upravo spot kojim smo ekranizovali pesmu Gotovo je sve, od milja kaže – nazad u budućnost. Izgleda da je to vreme koje smo ekranizovali i koje smo pozvali u pomoć da nam dođe danas“, rekao je, gostujući u Beogradskoj hronici Zvonimir Đukić.

Frontmen „Van Goga“ dodao je da se zahvaljuje Arhivu RTS-a i gospodinu Zdravku Šotri, koji je dopustio da, kako kaže, vanvremensku seriju Obraz uz obraz, grupa „Van Gog“ spoji sa sadašnjim trenutkom.

Čarolija Milene Dravić i Dragana Nikolića i senzibiltet njihovih pokreta kroz igru, uklopili su se u ritam muzike i igru današnje publike, pa je, kako Zvonimir navodi, jasno da je taj „dodir obraza“ bio ispred svog vremena.

Govoreći o mladim ljudima danas, Đule kaže da je „novac umešao prste kroz medije“ u pokret koji se zove, kako kaže, na žalost – retardizacija: „To je vređanje inteligencije mladom čoveku i negde, nipodaštavanje potencijala mladog čoveka“, kaže Đule i dodaje: „Mlad čovek je tokom sazrevanja možda malo nesiguran i bojažljiv ali doći će i vreme kada će se i čuti njihov huk i njihov glas“.

Numera Gotovo je sve samo je jedna na albumu More bez obala koji će se promovisati 25. juna. Narednih dana, grupa „Van Gog“ ima nastupe i gostovanja u Tuzli, Nišu, Banjaluci, Beogradu.

broj komentara 0 pošalji komentar