„Dvestadvojka“ obećava slavljenički spektakl u Areni

„Radio Beograd 202“ velikim besplatnim koncertom obeležiće svoj 50. rođendan 26. juna od 20 časova u Štark areni. „Dvestadvojka“ obećava pravi spektakl!

Rođendan Radija 202 je zapravo u četvrtak, ali je, kako kaže glavna i odgovorna urednica Milica Kuburović, sticajem okolnosti termin slavljeničkog koncerta je dan ranije.

„Koncertom slavimo pola veka Dvestadvojke i sudeći po spisku bendova koji će svirati možemo blanko da kažemo da će biti spektakl“, navodi Kuburovićeva.

Prema njenim rečima, kada se na listi izvođača nalaze „Bajaga i Instruktori“, „Ju grupa“, „Van Gog“, Neno Belan i „Fjumensi“, Dejan Cukić i „Spori ritam bend“, „Neverne bebe“, „Artan Lili“, „Zemlja gruva“ onda je spektakl zagarantovan.

Možda deluje čudno, ali Radio Beograd 202 je sa 50 godina najmlađi član porodice Radio Beograda. Program se emituje od 27. juna 1969. Da li ste još šampioni regiona u direktnoj komunikaciji sa slušaocima 24 časa?

Dvestadvojka u kontinuitetu forsira najbolje i najkvalitetnije rok i pop izvođače kroz svoj program i koncerte u čuvenom studiju šest Radio Beograda“, istakla je Kuburovićeva.

Urednica Radio Beograda 202 poručila je i da će koncert početi tačno u 20 časova, tako da svi koji su uspeli da dođu do karata treba da dođu i malo ranije.

Iako ulaz jeste besplatan, ulaznice su neophodne i mogu se preuzeti na portirnici Radio Beograda, biletarnici Štark arene i na prodajnim mestima „Tiket vižona“.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 25. jun 2019, 11:00) - anonymous [neregistrovani]

Najbolja stanica

Slusam vec dugo 202 ali je malo teze sa RTS Planetom (u dijaspori) bilo je prakticnije sa Tune in aplikacijom, ekran nije morao da stoji upaljen da bi se slusalo bez prekidanja a i prenos bi se automatski prekidao i potom nastavljao ako bi doslo do poziva na telefonu.. nadam se da ce popraviti to.
A inace Srecan rodjendan 202!

(ponedeljak, 24. jun 2019, 15:08) - anonymous [neregistrovani]

Komentar

U odnosu na ostale stanice dvesta dvojka jeste najbolja ali meni mnogo nedostaju Omniologija i Rokenroler.