„Bekstrit bojsi“ pred praznom Arenom

Uprkos najavama da će doći veliki broj fanova iz Bugarske, Hrvatske, BiH, Rumunije i ostalih zemalja u okruženju, „Bekstrit bojsi“ su nastupili pred avetinjski praznom Beogradskom arenom.

Tinejdžerska pop atrakcija iz devedesetih godina, četvoročlana pevačka grupa "Bekstrit bojs", nastupila je sinoć u Beogradskoj areni. Bio je to njihov prvi koncert u Beogradu, a posećenost je pokazala da se njihova popularnost tokom godina znatno umanjila.

Praznu Arenu mogli bismo da opravdamo nezgodnim vremenskim uslovima, ali i činjenicom da tinejdž pop atrakcija iz devedesetih godina danas ne može da računa na publiku koja je u međuvremenu odrasla.

Ipak, i uz mnogo truda, "Bekstrit bojs" nisu uspeli da promene imidž dečačkog benda, iako su zašli duboko u tridesete.

"Mislim da smo se promenili od pre 17 godina. Znate, rastu nam brade i zalisci, a imamo i poneku sedu. Javnost nam je nametnula taj naziv, dečački bend, a mi sebe vidimo kao pevačku grupu", rekao je Brajan Litrel.

Tokom promocije albuma "This Is Us" koja ih dovela u Beograd, Brajan je preležao novi grip.

"Bilo je prilično loše. Dobio sam ga putujući po svetu. Tri dana sam strogo mirovao. Bilo mi je mučno i da ustanem iz kreveta. Morate biti pažljivi koliko možete", dodao je 34-godišnji pevač.

Veliki izvođački izazov, da održe dobar koncert bez obzira na to koliko je posećen, ova četiri pevača izneli su veoma profesionalno, posvetivši se potpuno najvernijim obožavateljkama koje su vrištale i pevale kao da je Arena bila prepuna.

broj komentara 3 pošalji komentar
(sreda, 16. dec 2009, 20:15) - BSBfan [neregistrovani]

:)

Pa i ja sam skoro 15 godina cekala na ovaj koncert iako vec godinama ne slusam njih...Tada, pre 15 godina sam ih obozavala...Blago danasnjoj deci,sada uz internet mogu lako doci do svojih idola...A tada...Samo 1-2 tinejdz casopisa.... Ale ko ceka-doceka :)
Ipak,svaka im cast kako su odradili koncert i kako je sve i sekundu isplanirano i uvezbano. Profesionalci...nisu se dali zbuniti praznom Arenom....Svaka cast!
P.s. da li je moguce preuzeti ovaj snimak sa koncerta koji ste vi napravili?

(sreda, 16. dec 2009, 15:19) - Heleny [neregistrovani]

BSB

На овај концерт сам чекала 16 година и синоћ се сан најзад остварио :)

(sreda, 16. dec 2009, 12:18) - Milan Miletić [neregistrovani]

"zamor"

Možda su u pitanju vremenske neprilike, možda nedovoljna reklama, možda i smanjenjenje popularnosti ovog benda-sve to mogu biti uzroci male posećenosti sinoćnjeg koncerta.
Ipak, meni se čini, da je došlo do "zamora" publike. Skoro svake nedelje, da ne kažesvaki dan po neki koncert. Ko to može da izdrži, ili bolje reći:odakle lova za sve to?