DJ AM: Uzrok smrti za sada nepoznat

Ni posle autopsije nije poznat uzrok smrti američkog disk džokeja Adama Goldstina, poznatijeg kao DJ AM. Ipak, policija sumnja da uzrok prekomerna doza narkotika. Goldstin je u petak pronađen mrtav, u njegovom stanu u Njujorku.

Toksikološka ispitivanja, koja su neophodna da bi se utvrdio tačan uzrok smrti poznatog disk džokeja DJ AM-a, pokazaće rezultate tek za nekoliko nedelja, naveli su predstavnici patologa u Nju Jorku.

Elen Borakou, zadužena za odnose sa medijima, saopštila je da autopsija nije pokazala konačne rezulatate.

Nezvanično se saznaje da je policija zatekla lulu za krek i više različitih vrsta lekova u stanu gde je u petak uveče pronađeno telo DJ AMa.

DJ AM, čije je pravo ime Adam Goldstin, ranije je otvoreno govorio o svojoj zavisnosti o kreku, ekstaziju i drugim drogama, za koje je tvrdio da su deo njegove prošlosti.

Bilo je planirano da u oktobru televizija MTV započne prikazivanje emisije "Otišlo je predaleko", u kojoj bi on, zajedno sa porodicama zavisnika, organizovao intervencije sa ciljem da se oni izleče.

MTV nije precizirala da li će emitovati najavljenu emisiju.

Goldstin je pre mesec dana, u jednom od intervjua, rekao da ga snimanje podseća na sopstvenu "užasnu" zavisnost i da se konstanto priseća kako mu je tada bilo.

DJ AM se proslavio pre više godina "spajanjem" više različitih pesama u jednu. Nastupao je u klubovima, koncertnim salama i ekskluzivnim holivudskim žurkama.

Gostovao je na albumima poznatih izvođača kao što su Vil Smit i Madona.

Njegov privatni život je takođe privlačio pažnju javnosti, jer se zabavljao sa pevačicom i glumicom Mendi Mur, kao i sa Nikol Riči, zvezdom rijaliti šou programa "Jednostavan život" i ćerkom čuvenog muzičara Lajonela Ričija.

Avionska nesreća 

Prošlog septembra, Goldstin je preživeo tešku avionsku nesreću u Južnoj Karolini u kojoj je pogilo četvoro ljudi. Tada je putovao zajedno sa Trevisom Barkerom, bubnjarom pop-pank benda "Blink 182" i njegovim partnerom u duetu "TRVSDJ-AM".

Barker i Goldstin su u toj nesreći zadobili teške opekotine, a Goldstinu je bilo neophodno i presađivanje kože.

Ipak, samo mesec dana kasnije, ponovo je počeo da nastupa.

Komentarišući avionsku nesreću, objasnio je da se oseća blagoslovenim, ali da je još uvek potresen.

"Ponekad mi bude jako teško, ali ima i dana kada se osećam dobro", rekao je tada.

Golstininovo telo je pronađeno pošto je njegov prijatelj pozvao policiju, jer nije mogao da uđe u njegov stan, u otmenoj njujorškoj četvrti Soho.

Hitna pomoć bila je primorana da provali vrata i tada su ga pronašli kako leži na krevetu bez svesti.

Za sada ne postoje nikakvi pokazatelji o umešanosti drugih osoba u smrt Adama Goldstina.

broj komentara 0 pošalji komentar