Ne žele ni voštanog Majkla Džeksona

Voštana figura Breda Pita zamenila je onu koja verno prikazuje Majkla Džeksona. Holivudsko-muzička rotacija dogodila se na izložbi u jednom tržnom centru u Danskoj a sve zbog straha menadžmenta da bi figura kralja popa mogla biti uvredljiva za posetioce usled optužbi da je Džekson zlostavljao dečake.

U najstarijem tržnom centru u Danskoj odlučili su da iz zgrade uklone voštanu figuru Majkla Džeksona.

Razlog takve odluke je strah da bi figura mogla biti uvredljiva za kupce i da bi mogla biti oštećena zbog optužbi da je pokojni kralj popa seksualno zlostavljao dečake.

Menadžerka tržnog centra „Redovre“ u predgrađu Kopenhagena Šarlot Andersen rekla je da je primljeno 15 pritužbi zbog Džeksonove figure, uglavnom porodica s decom, prenosi Ju-es-ej tudej

Figura kralja popa zamenjena je voštanom figurom holivudskog glumca Breda Pita.

U tržnom centru otvorena je izložba voštanih figura svetskih zvezda, a među njima su i figure glumica Merilin Monro i Džulije Roberts.

Tržni centar „Redovre“ otvoren je 1966. godine.

broj komentara 6 pošalji komentar
(četvrtak, 14. feb 2019, 20:33) - vasko [neregistrovani]

Gde ima dima ima i vatre

Koliko se secam Majkl se zalio kako ga je otac zlostavljao kad je bio dete. Otac mu je bio pravi monstrum. Ne bi me cudilo da je i on posle bio takav. Osim toga sta mu je bilo potrebno da se igra s tudjom decom u svojoj vili. Odrastao covek a igra se s decom? Pa se sav izbeleo, plastificirao nos, izravno kosu.......Muziku na stranu.

(sreda, 13. feb 2019, 14:06) - anonymous [neregistrovani]

Bilo je suđenje

Ništa našli nisu sem spletki kojima su pokušali da zarade na njegovoj slavi. Sada isti oni koji su pokrenuli ceo slučaj "zlostavljanja" sa detaljima koji su smišljeni samo da privuku pažnju bez ikakvog validnog dokaza osim puke priče, ponovo pokušavaju da zarade na tome, snimajući film koji bi morao da ima ogradu da na suđenju ništa od toga nije dokazano. Nema. Sud je taj koji odlučuje i tome služi a ne moralni linč o tome šta masa misli o tome ako bi to bilo tačno.

Užasna eksploatacija sada pokojnog Džeksona. Ne možete iznositi "optužbe" jednom kada je sud odlučio inače ste u opasnosti da vas neko tuži. Naravno pitanje je kome sve to odgovara, jer da su producenti znali da će neko da krene na njih nakon puštanja filma, ne bi ga ni snimili. U današnjem svetu, svi i svako se samo ocrnjuje na najgrđi mogući način, od flertovanja se pretvara u seksualnog manijaka, od pogleda u požudnog siledžiju.

Bez daljnjeg da su neki od tih slučajeva istiniti, ali ako se nastavi sa ovakvom pompom uskoro baš te ljude više niko neće hteti da sluša od prezasićenosti.

(sreda, 13. feb 2019, 11:45) - anonymous [neregistrovani]

Danci

Danci i Majkl Džekson?
Svi zajedno nisu talentovani kao on.....

(sreda, 13. feb 2019, 09:37) - anonymous [neregistrovani]

Alternativa

Pa i onaj drugi (Bred Pit) sa svojim razvodima i kupljenom djecom nije bas neki dobar primjer.

(utorak, 12. feb 2019, 23:44) - Ja [neregistrovani]

Kakav primitivizam

U Danskoj?! Ne mogu da verujem! Prvo, MJ je oslobodjen svih optužbi! Drugo, tih 15 porodica ne moraju da gledaju figuru! Michael je bio i ostao Kralj popa! Zaslužuje poštovanje zbog svega što nam je ostavio! Najveća zvezda, ikada! Ne mogu da verujem! Ajde da se to desilo u Albanija, ali u Danskoj?!

(utorak, 12. feb 2019, 23:15) - anonymous [neregistrovani]

Majkl

Jeste bio necitav, ako ne i nesto gore.