Kad najbogatiji Indijac ženi sina

Četvrti na listi najbogatijih u svetu, Mukeš Ambani, predsednik najveće indijske kompanije "Reliance Industries" priredio je u subotu svadbu svome sinu Akašu na kojoj su se okupile najznačajnije ličnosti poslovne, političke i filmske elite.

Venčanje Akaša Ambanija i Šloka Mehte, ćerke idijskog trgovca draguljima, održano je u novoizgrađenom kongresnom centru korporacije Ambani, u kompleksu „Bandra Kurla“.

Venčanju je prisustvovao i izvršni direktor „Gugla“, Sundar Pičai, direktori Banke Amerike, „Samsunga“ i „Džej-Pi Morgana“, kao i bivši britanski premijer Toni Bler. Pored njih, gosti na venčanju su bile i najveće bolivudske zvezde i poznati sportisti.

Nakon raskošne svečanosti venčanja Mukeš i Nita Ambani su priredili veliko slavlje za svog sina Akaša i snahu Šloku Mehtu.

Uoči zvanične ceremonije, Mukeš Ambani i njegova supruga Nita Ambani započeli su nedeljni program poklanjanja hrane Ana Seva u svim sirotištima i domovima za stare u Mumbaju. Zajedno sa porodicom Mehta poslužili su hranu za oko 2.000 dece.

broj komentara 2 pošalji komentar
(utorak, 12. mar 2019, 11:36) - Ne anoniman. [neregistrovani]

4 Najbogatiji na svetu?

4 Najbogatiji na svetu iz jedne od među najsiromašnijih zemalja na svetu, sramota.

Sramota ne samo za Indiju nego i sve ostale zemlje gde oni bogati misle da su to bogatstvo ‘zaradili’ i van toga što 70% ljudi rade od jutra do mraka i nemogu da pokriju ‘osnove’ u tim zemljama (kao i u Srbiji).

(ponedeljak, 11. mar 2019, 17:22) - Canadian [neregistrovani]

Bas sam se lepo nasmejao

Podelili su hranu sirotistima i domovima za stare a s druge strane izrabljuju silnu radnu snagu u njihovim kompanijama, koja jedva moze da prezivi od svog rada.