Žan Pol Gotje: Madona na „Evrosongu“ kao futuristička Jovanka Orleanka

Muzička zvezda Madona nastupila je u revijalnom delu finala izbora za „Pesmu Evrovizije“ u kreaciji jednog od najpoznatijih svetskih dizajnera Žan Pola Gotjea, koji je Madonu, kako sam kaže, zamislio kao futurističku Jovanku Orleanku.

„Fantastično je obući Madonu, posebno za 'Evrosong'“, rekao je za Rojters, kreator Gotje koji  je prisustvovao finalnoj večeri izbora za najbolju pesmu Evrope u Tel Avivu.

Modni dizajner istakao je da mu je inspiracija bila njegova zemljakinja Jovanka Orleanka zato što je ona kao pobednica – ratnica, recimo.

„Pre 20-30 godina Madona nije znala šta je 'Pesma Evrovizije', a sada peva“, objasnio je Gotje koji sarađuje sa Madonom već decenijama.

broj komentara 9 pošalji komentar
(utorak, 21. maj 2019, 13:55) - Aotearoa [neregistrovani]

Svako ko ima i malo moralne odgovornosti,

svakako bi se izvinio publici, kao i auditorijumu sirom sveta zbog svog loseg pevanja, svoj honorar dao u humanitarne svrhe ! Ali ocigledno nije tako u ovom slucaju !?

(nedelja, 19. maj 2019, 17:09) - anonymous [neregistrovani]

Zan i optimizam

Izgleda da je Zan jedini na planeti koji je gledao Eurosong, a da je zadovoljan nastupom Madone koji je uzgred kostao milion eura, jer su joj toliko platili za nastup.

(nedelja, 19. maj 2019, 16:28) - Marić [neregistrovani]

Madonna

Očaj živi.

(nedelja, 19. maj 2019, 15:13) - anonymous [neregistrovani]

Скрнављење

А да ли је ико приметио како Мадона (само име је пародија на Богородицу) скрнави хришћанску веру, певајући на фалш на сцени у облику цркве стихове који су делимично богослужбени текстови, а којима се изврће значење и уклапају се у причу о еротској вези девојке и Исуса? То ми је било тужно, а сви узвикују: Amazing, amazing! Руга се хришћанима у лице и вређа их.

(nedelja, 19. maj 2019, 12:59) - Милан [neregistrovani]

....

Поред тога што је била фантастично обучена,Мадона је фантастично и фалширала...Али док је год буду позивали она ће фантастично фалширати и фантастично зарађивати милионе...

(nedelja, 19. maj 2019, 11:29) - anonymous [neregistrovani]

Odgovor na: Madona - falš tonovi

Govore komentatori na You Tube - svi do jednog su sablažneni njenim falširanjem. Ali me čudi da niko ne pominje satanističku scenografiju prve pesme. Valjda je to u Americi postalo normalno.

(nedelja, 19. maj 2019, 10:47) - Modest Petrovič Musorgski [neregistrovani]

Falš

U prvoj pjesmi je ubila falširanjem, ako je neko primjetio

(nedelja, 19. maj 2019, 10:41) - anonymous [neregistrovani]

Не знам како је певала Јованка Орлеанка, али Мадона је била Очајна

Оваква песма и овакав наступ не приличи ни осредњем аматерском нивоу. Мадона је потонула под тежином свог хонорара. Ако је тачно то што се наводи да он износи између 1 500 000 и 2 000 000 долара.

(nedelja, 19. maj 2019, 10:15) - anonymous [neregistrovani]

Madona - falš tonovi

Jako loša izvedba što se tiče pevanja sa puno falš tonova.Niko o tome ne govori jer ona je Madona i njoj je dozvoljeno sve.