Lena Kovačević: Oduvek sam sanjala nastup u Botaničkoj bašti

Nova beogradska manifestacija "Wine Garden" održava se 15. i 16. juna u prelepom ambijentu Botaničke bašte. Na programu je i nastup Lene Kovačević.

„Toliko me je obradovao taj poziv, jer sam ja godinama maštala o Botaničkoj bašti. Ne o bilo kojoj bašti, već baš o Botaničkoj bašti i o tom koncertu“, rekla je Lena gostujući u Beogradskoj hronici.

Pevačica kaže da je za nju bila prelepa vest kada je čula da će se "Wine Garden" održati baš u tom ambijentu, i da se nada, da će na dan njenog nastupa, 15. juna, biti lepo vreme.

Posetioci manifestacije će, uz kupljenu ulaznicu, dobiti narukvice koje će im omogućiti povratak na koncerte; 16. juna nastupa Marko Luis.

Inače, vrata Botaničke bašte će za posetioce biti otvorena od 14 do 22 sata.

„To je jedan gastronomski vikend gde imamo degustaciju vina i sireva. Čini mi se da je "Wine Garden" po tome poseban što, pored zabave i animacije, kao vrhunac, imate dva koncerta“, kaže pevačica.

Lena dodaje da je uskoro očekuju koncerti u Nemačkoj sa simfonijskim orkestrom, čemu se vrlo raduje, kao i nastup u Kotoru 5. jula, sa „Big bendom“ RTS-a.

broj komentara 1 pošalji komentar
(utorak, 11. jun 2019, 19:22) - srdjan [neregistrovani]

masta?

Mastala je nastup u Botanickoj basti??!