Tramp: Moja poseta je najzabavnija stvar za kraljicu od 1994. godine

Američki predsednik Donald Tramp rekao je da je njegova poseta engleskoj kraljici Elizabeti Drugoj, najzabavnija stvar za nju u poslednjih 25 godina.

Od 1994. godine, kraljica Elizabeta je obeležila „zlatni“ i „dijamantski“ jubilej, posetila razne kontinente, slavila venčanja svojih unuka i rođenja brojnih praunuka te se srela s brojnim liderima. 

Ali, prema predsedniku Trampu, njeno veličanstvo se nikada nije zabavilo kao za vreme njegove posete prošle nedelje, piše britanski Miror.

„Imamo odličan odnos, smejali smo se i zabavljali. Njeni ljudi kažu da se nije toliko zabavila za 25 godina. Tada sam bio kritikovan zbog toga što su rekli da se previše zabavljamo“, izjavio je Tramp za emisiju "Foks end frends", Foks njuza u telefonskom intervjuu. 

Predsednik Amerike je uživao u poseti kraljici sa svojom porodicom.

Donald Tramp i prva dama SAD, bili su prošle sedmice gosti devedesettrogodišnje kraljice a deo posete bila je i večera u Bakingemskoj palati.

broj komentara 9 pošalji komentar
(nedelja, 16. jun 2019, 16:50) - anonymous [neregistrovani]

...

God save the Trump

(nedelja, 16. jun 2019, 14:12) - anonymous [neregistrovani]

Funkcija

Funkcija predsjednika u SAD i jeste da zabavlja svijet. Svejedno ga niko ne pita ništa. Kad ne može narediti da kongres prihvati odluku o gradnju zida za 4 god mandata onda znaj koliko je sati. Zamislite u Kini, Japanu, Njemačkoj ili Rusiji da li bi to tako prošlo.

(nedelja, 16. jun 2019, 12:59) - Trapavski: [neregistrovani]

Serbia?!

Aaaa,Bratislava!

(nedelja, 16. jun 2019, 12:22) - anonymous [neregistrovani]

mandat

Kad zavrsi mandat krajem sledece godine, taman da dodje kod nas u Srbiju i vodi neki rijaliti.

(nedelja, 16. jun 2019, 12:13) - anonymous [neregistrovani]

Vjerujem Trampu

Ipak je Tramp ''soumen''', biznismen, a voli i vrelu slavensku krv. Dakle zabava zagarantovana, za razliku od hladnih Engleza i prvenstveno hladne kraljevske krvi. Uostalom on je samo rekao ono sto su mu oni sami rekli, samo sto to nije popularno da vas Tramp na bilo koji nacin zabavi, pa engleski mediji nisu ni prenijeli.

(nedelja, 16. jun 2019, 10:33) - anonymous [neregistrovani]

Забава

Можда само хоће да каже да краљица не гледа комедије, забавне емисије, циркусе и да се сада коначно забавила новим комеНдијашем?

(nedelja, 16. jun 2019, 10:06) - m [neregistrovani]

bas

je ''skroman'' ovaj gospodin,o sebi ''sve najlepse''.Zabavljao i Kraljicu i sve oko sebe,a najvise izgleda sebe,smeje se do suza.Bas lepo od njega.Ne vidim Njeno Velicanstvo da se nesto zabavlja,bice da ne razume ''americki humor''

(nedelja, 16. jun 2019, 09:43) - Orion [neregistrovani]

Cirkus

Njeno Veličanstvo Kraljica je bila tužna sve do tog događaja jer nije imala dvorsku ludu.

(nedelja, 16. jun 2019, 09:34) - anonymous [neregistrovani]

Tramp

Gospodine Tramp, gde god se Vi pojavite i ponešto kažete, zabava je zagarantovana. Možda biste mogli razmisliti o promeni zanimanja. Mnogo biste bili uspešniji kao komičar.