Jelisaveta Orašanin Teodosić zna gde će Teo nastaviti karijeru?

„Pa u Zvezdu, gde će!“, odgovorila je Jelisaveta Orašanin Teodosić na pitanje svog kolege Vlade Aleksića gde će njen suprug, proslavljeni košarkaš Miloš Teodosić, nastaviti karijeru.

Nokti navijača „Crvene zvezde“ uveliko su izgrickani otkad se priča o mogućnosti prelaska Miloša Teodosića u beogradski klub.

Uprkos tome što je predsednik „Crvene zvezde“ Nebojša Čović rekao da klub finansijski ne može da se takmiči sa bogatijim svetskim klubovima, nezvanično je Teodosić dobio milionsku ponudu.

Da scenario da Teo obuče crveno-beli dres nije nemoguć, nagovestila je njegova supruga Jelisaveta Orašanin Teodosić tokom predstave u Hotel 88.

„Neka naša glumica glumila po hotelima, serijama nekim, dibidus karijera, nije ni bitno! Ona mačka upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa dva, tri meseca, pa svadba, otišla sa njim u Los Anđeles... Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela, pa se porodila... Američko državljanstvo! Živ nisam da saznam gde će dalje“, rekao je njen kolega Vlada Aleksić.

Publika je oduševljeno dočekala Jelisavetin odgovor: „Pa u Zvezdu, gde će!“

Iako se radi o predstavi i njenom potpuno improvizovanom delu, navijačima „Crvene zvezde“ ostaje da se nadaju da će se Jelisavetine reči obistiniti.

broj komentara 0 pošalji komentar