Радио Рокенролер: Програмска шема - субота, 18. мај 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:00
Грамофон – Бајага и Инструктори - „Позитивна географија“
09:15
Микс
11:30
Уживо – Хладно пиво
12:00
Микс
14:00
ПГП РТС
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Децибел – концертни снимци продукције Радио Београда, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:30
Микс, р.
01:00
Гитареска – мајстори гитаре, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт – Галија, р.
03:30
Концерт – Дарко Рундек, р.
03:45
Микс, р.