Гозба

Емисија се бави филозофским темама

Најава:
Гозба
[ понедељак, 23. јул 09:00 ]

Све епизоде серијала Гозба

Претходне емисије

понедељак, 23. јул 2018, 09:00

Душко Прелевић ...

Гозба

прочитај

понедељак, 16. јул 2018, 09:00

Југославија - 100 година (други део) ...

Гозба

прочитај

понедељак, 09. јул 2018, 09:00

СоФoС - филозофија и слобода ...

Гозба

прочитај

понедељак, 02. јул 2018, 09:00

Југославија - 100 година ...

Гозба

прочитај

понедељак, 25. јун 2018, 09:00

Српски филозофски симпозијум - филозофија и слобода ...

Гозба

прочитај

понедељак, 04. јун 2018, 09:00

In memoriam: Лука Прошић ...

Гозба

прочитај

понедељак, 28. мај 2018, 09:00

Друштвена равноправност ...

Гозба

прочитај

понедељак, 21. мај 2018, 09:00

Естетско и стварно ...

Гозба

прочитај

понедељак, 14. мај 2018, 09:00

Филозофија,политика, уметност ...

Гозба

прочитај пристигли коментари (1)

понедељак, 07. мај 2018, 09:00

О оптимизму и песимизму ...

Гозба

прочитај

понедељак, 30. апр 2018, 09:00

Платон и савременост ...

Гозба

прочитај

Све епизоде серијала Гозба