Ноћне променаде

Дела Дагласа Лилберна, Франца Кромера, Емануела Кање, Готфрида Мана и Јохана Непомука Хумела

01.05 Даглас Лилберн
Симфонија број 1
Изводи Симфонијски оркестар Новог Зеланда којим диригује Џејмс Џад


01.35 Готфрид Ман
Концерт за кларинет и оркестар опус 90
Изводи Симфонијски оркестар из Оснабрика којим диригује Херман Баумер. Солиста је Себастијан Манц


01.55 Франц Кромер
Квартет за фагот, две виоле и виолончело у Бе дуру
Изводи ансамбл Ајленд


02.20 Франц Кромер
Квартет број 2 у Ес дуру
Изводи ансамбл Ајленд


02.45 Даглас Лилберн
Друга симфонија
Трећа симфонија
Изводи Симфонијски оркестар Новог Зеланда којим диригује Џејмс Џад


03.30 Готфрид Ман
Виолински концерт опус 101
Изводе Акико Јамада и Симфонијски оркестар Новог Зеланда којим диригује Џејмс Џад


03.50 Јохан Непомук Хумел
Трио у Ге дуру за две виолине и виолончело
Изводе ансамбл Ајленд


04.10 Емануел Кање
Соната за виолончело и клавир у а молу
Изводе Анджеј Вробел и Јоана Лавринович


04.30 Емануел Кање
Клавирски трио у ге молу
Изводе Анджеј Вробел, Јоана Лавринович и Анџеј Гебски

број коментара 0 Пошаљи коментар