Ноћне променаде

Композиције Ерки-Свена Тура, Ејвија Тара и групе Матмос

00.45 Ерки-Свен Тур
Звиждуци и шапати из Улуруа
Изводе Џеневив Лејси, блок флаута и Синфониета Тапиола под управом Оларија Елтса


01.00 Ерки-Свен Тур
Илуминација за виолу и оркестар
Изводе Лоренс Пауер и Синфониета Тапиола под управом Оларија Елтса


01.25 Матмос
Албум Plastic Anniversary (2019)


02.05 Ерки-Свен Тур
Осма симфонија
Изводи Синфонијета Тапиола под управом Оларија Елтса


02.30 Ејви Тар
Албум Еукалиптус (2017)


03.50 Ерки-Свен Тур
Концерт за кларинет и оркестар - Peregrinus Ecstaticus
Изводе Кристофер Сундквист, кларинет и Симфонијски оркестар Финског радија под управом Хануа Линтуа


04.00 Ејви Тар
Албум Cows on Hourglass Pond (2019)број коментара 0 Пошаљи коментар