Караван

Аустралијски премијер Скот Морисон извргнут је подсмеху на друштвеним мрежама, пошто су чланови његовог кабинета фотошопирали његову фотографију али тако да је испало да има две леве ноге. Можда су на тај начин чланови Морисоновог кабинета хтели да му кажу шта мисле о њему?!

У Зоолошком врту "Мики" у Колуту код Сомбора, једином приватном "животињском царству" у нашој земљи, украдено је шест црних какаду папагаја, изузетно ретких птица. Ако буду ухваћени лопови црних папагаја, црно им се пише!

Србија је прошле године постала светски лидер по повећању производње сировог челика са стопом раста од 38,9 процената, према подацима Светске асоцијације челика. Сасвим нормално за једину земљу на свету која има Баш Челика?!

Многим младим и успешним спортистима атрактивне старлете су поприлично загорчале живот. Данас свако дете зна ко су старлете. Само спортистима то постане јасно кад већ буде касно!

Аутор текста Милена Шишкин.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]