Таласање - Шетња

Тренутне временске прилике и нагле промене температуре погодне су за прехладе и вирусе. Колико има регистрованих случајева грипа? Ко најчешће оболева? Како се лечити? Шта је превенција? Гост: др Драгана Димитријевић, епидемиолог Института за јавно здравље "Др МИлан Јовановић Батут".

Колико се дељењем школског распуста на више делова прекида континуитет наставе и губе радне навике код ученика? Шта кажу ученици, а шта родитељи? Чућете шта о томе  мисли педагог Невенка Крагуљац из основне школе "Филип Филиповић" и Педагошког друштва Србије?

Друштво за заштиту и проучавање птица Србије до 30. јануара спроводи традиционални зимски попис птица водених станишта. Ова истраживачка акција се у нашој земљи спроводи од 1982. године. Више од 150 волонтера-пописивача ће обилазити реке, језера, баре, рибњаке, канале и слична водена станишта у потрази за птицама.

У емисији говоримо и о програму предстојећег Феста, на коме ће бити приказани и филмови који су награђени Златним глобусом, као и о Фестивалу кафе у Бечу.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]