Ухвати дан

Одржан је први састанак Владиног  Координационог тима за праћење економских миграција чији рад би требало да помогне у заустављању тзв. "одлива мозгова" - исељавања, посебно младих, из економских разлога. Зато је "Питање јутра" - како задржати младе да не оду у иностранство и да ли томе могу да допринесу и координиране мере државе.

У данашњем Јутарњем програму и о подстицајима задругарству у пољопривреди, раду Народне кухиње у Зрењанину, зинским уживањима на Сребрном језеру и борби са последицама снежног невремена на Голији и у Трговишту. 

Пратићемо и почетак 12. SKATE HELENA Европског купа у уметничком клизању у Београду, који се одржава у спомен на прерано преминулу клизачицу Хелену Пајовић, а окупиће 360 клизача из целог света.

Осврнућемо се и на прву годишњицу лепе акције Звездара театра "Позориште је и моја кућа", које ће ове године једном месечно представе играти за чланове организације "Лице улице" и штићенице "Сигурне куће".

Најављујемо и премијеру домаћег комерцијалног филма "Такси блуз" редитеља Мирослава Стаматова.

Са Вама - Елизабета Арсеновић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]