Ноћни програм - Међу световима свет

Тема емисије биће проблем запошљавања људи старијих од 45 година, а који чине скоро половину укупног броја незапослених у Србији. Наше гошће биће Весна Цекић, психолошкиња и Светлана Церовић, економисткиња, чланице Управног одбора Удружења "Жене на прекретници". Разлог због кога смо изабрали ово удружење је што су направили програм којим се обраћају управо делу ове циљне групе, тј. женама које су старије од 45 година. Зашто само женама када ни мушкарци у тој узрасној категорији нису пожељни кандидати на тржишту рада, биће једно од првих питања за наше гошће. Програм који су осмислили састоји се од 25 радионица што само показује тежњу да се покрије што већи број тема које су усмерене на стицање знања и вештина из области психологије, економије, правних прописа, као и техника за што ефикасније учешће на конкурсима за радна места, па и свега онога што је потребно за покретање сопственог бизниса.

У другом сату емисије нудимо нашим слушаоцима могућност да поделе са нама своје идеје, утиске, питања, дилеме или проблеме тако што ће се укључити у програм путем телефонских линија 011/322 50 99 и 011/ 322 52 99.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]