Ухвати дан

У нашем јутарњем програму угостићемо Јана Лундина, амбасадора Шведске у Србији, поводом донације од 11,7 милиона евра за МУП и Републички геодетски завод.

У госте ће нам доћи и Весна Петровић, председница Савеза Аутизам Србија, поводом отварања Радног центра за особе са аутизмом.

Емитоваћемо прилог из Kраљева, једног од три града с највише нежења у Србији, а из Ивањице нам стиже прича о самохраном оцу који живи с мултиплом склерозом и о солидарности његових комшија који му помажу. Чућемо какви су досадашњи резултати рада СОС линије за превенцију самоубиства која је почела с радом средином јануара.

После изливања Западне Мораве у близини Kраљева, имаћемо најновије информације о водостајима река, а чућемо и како је организована заштита од поплава у Војводини. Наравно пратићемо и стање на путевима у Србији и преносити вам све актуелне информације.

Пред крај емисије, дописница из Рима пренеће нам најновије вести из Италије, између осталог и то зашто се став ове земље о Венецуели разликује од водећих земаља ЕУ.

Будите уз ваш Радио Београд 1!

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]