Караван

Сваке године у Европској унији на депонијама заврши чак 88 милиона тона прехрамбених производа, што је око 20 одсто укупно произведене хране… Е, сада смо напокон сазнали зашто они кажу оно: ''Баци коску!''.

Из америчке компаније за производњу авиона "Боинг" саопштили су да је бивша амбасадорка Сједињених Америчких Држава у Уједињеним нацијама Ники Хејли именована за директора... Значи, за разлику од нас, у Америци важи она ''Ко високо лети, узлети још више!''.

Јапански научници су се малкице поигравали мишевима, па су створили неколико генетски модификованих мишева који се уопште не плаше мачке, пише часопис ''Нејчр''... Значи, сада ће мишеви коло да воде и када је мачка присутна!

Сваки пети ученик неке од наших средњих школа у дневнику већ има једног закљученог кеца... Што ће рећи - родитељи помагајте својој деци, и загрејте већ једном ту столицу!

Аутор текста: Зоран Николић Зозон.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]