Ноћни програм - Међу световима свет

Ноћашња емисија биће посвећена 20-годишњици постојања Српског друштва за интегративну арт психотерапију. Како се овај јубилеј прославља радним програмом који се одржава 28. јуна у Институту за ментално здравље, позвали смо у госте председницу друштва,проф. Снежану Миленковић, и једног од учесника, Биљану Рашковић, интегративну арт психотерапеуткињу. Ово је прилика да упознамо наше слушаоце са још једним начином да се помогне људима да боље упознају и разумеју себе, своја осећања и своје понашање.

Сазнаћемо шта је то интегративна арт (психо)терапија и да ли је за њену примену неопходан уметнички таленат? У чему је разлика између арт психотерапије и арт терапије и како се разликују од радне терапије? Ко је добар кандидат и који су облици психолошких проблема/поремећаја погодни за арт психотерапију генерално? Какав је однос арт психотерапеута и клијента? Ово су само нека питања за наше гошће како би нам представиле овај важан облик психотерапијског рада.

У другом сату емисије наши гости својим директним укључењем чине да овај наш свет међу световима светли у ноћи.

Аутор емисије је Бранка Кордић, клинички психолог.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ноћни програм Ноћни програм

Аутор:
Група аутора

Сваке ноћи, од поноћи до четири ујутру, са слушаоцима ће бити водитељи и гости у студију, а из ноћи у ноћ разликоваће се и концепт програма, тако да ће слушаоци моћи да изаберу ноћ која највише одговара њиховом укусу, било да желе да слушају оперу или их интересује технологија. [ детаљније ]