Новости дана

Матурски тест из математике одложен за четвртак јер су, упркос мерама безбедности, тестови математике доспели у јавност. Комбиновани тест по плану - сутра.

Полагањем камена темељца почела изградња Института за кардиоваскуларне болести ''Дедиње 2''.

Западни Балкан је регион повољан за инветсиције, оцењено је у Лондону . Премијерка Ана Брнабић рекла је на конференцији да Србија напредује и то захваљујући реформама које је спровела.

Европски савет критиковао приштинске власти и затражио укидање такса на робу из централне Србије и Босне и Херцеговине, што је услов Београда за наставак дијалога и састанак у Паризу.

Ухапшена фудбалска легенда Мишел Платини у оквиру истраге о додељивању домаћинства Светског првенства 2022. године Катару.

Фудбалери Црвене звезде састаће се са литванском Судувом у првом колу квалификација за Лигу шампиона, одлучено је жребом у Ниону.

У Београду почиње завршни турнир Светске ватерполо лиге. Од 21 час на Ташмајдану Србија и Аустралија.

Сутра спарно, киша и пљускови. Јутарња температура од 15 до 20 степени, дневна од 26 до 29 степени.

Уредник и водитељ Наташа Ракетић.

Уредник вести Тина Амић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Новости дана Новости дана

Аутор:
Радио Београд 1

Најпопуларнија радијска информативна емисија на нашим просторима деценијама уназад доноси најбрже и најсвеобухватније информације. Сваког дана у 15 сати на Радио Београду 1 и на сајту у Мп3 формату, 15 минута по завршетку емисије. [ детаљније ]