Ухвати дан

Данас почиње предаја докумената за полагање пријемних испита на факлултетима универзитета у нашој земљи. Како одабрати прави факултет и занимање, колико је важно урадити тест професионалне оријентације и каква су искуства психолога, питања су која ћемо поставити нашој гошћи, Ивани Божић, службенику за методологију планирања каријере и каријерно информисање у Сектору за подршку запошљавањa Националне службе за запошљавањe.

Завршни испит из математике је одложен, данас ће комбиновани испит ипак бити одржан, како спречити злоупотребу испита и шта се постиже давањем одговора унапред, питања су на која тражимо одговор од вас у Питању јутра.

У Београду је постављен споменик Црнотравском неимару. О споменику и историји, али и будућности црнотравског неимарства, у програму разговарамо са нашим гостом, председником Удружења Црнотраваца у Београду, Бошком Стевановићем.

Најављујемо интересантан догађај у Гамзиграду, археолог Маја Живић, директорка Народног музеја у Зајечару причаће нам о данашњој манифестацији "Прошлост за будућност".


Са вама је Александра Младеновићброј коментара 0 Пошаљи коментар
Ухвати дан Ухвати дан

Аутор:
Група аутора

Јутарњи програм Радио Београда 1! Ухвати дан! Ако сте помислили да је то према чувеној латинској изреци "Carpe diem" - у праву сте. [ детаљније ]