Таласање - Шетња

Ове године објављена је монографска публикација ,,Двор кнеза Милоша у Крагујевцу”, чији је приређивач конзерватор и археолог Милош Јуришић из тамошњег Народног музеја. Ово дело најављује нови слој истраживања урбане историје Крагујевца и приказује ужи дворски комплекс престонице у Кнежевини која је настајала.

У Психолошким причама средом, са дечјим психијатром Оливером Видојевићем, о поремећајима у исхрани, анорексији и булимији, разговара Дијана Иванов Кадић.

Пета генерација мобилног интернета, чувена 5Г мрежа имаће чак између 10 и 100 пута веће брзине од тренутне 4Г, најављују стручњаци. Које још погодности доноси 5Г и по чему се разликује од претходних мрежа, објашњава нам Владимир Радуновић, стручњак за сајбер сигурност из Дипло фондације.

Поводом обележавања 95 година постојања Радио Београда представљамо емисије којих се сећате и које волите. Ове среде говоримо о Поп каруселу, емисији из домена популарне културе, која је на програму Радио Београда 1 радним данима од 18 часова. Гошћа је ауторка и водитељка емисије Катарина Епштајн.

Са вама је Мирјана Никић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Таласање Таласање

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]