Таласање - Земља чуда

Каква је слика парламентаризма у Србији, нарочито у оном делу који је у потпуној сенци, а то су локални парламенти. Како раде, живе, дишу?

„Где оде овај Деда Мраз?" „Па, звонио му телефон!" (Скупштина Ваљева, децембра 2012)

„Жао ми је људи који нису схватили да је њихово време прошло, који не разумеју где ова земља иде, где је дошла и где се данас налазимо." (Скупштина Ваљева, децембра 2012.)

„...Само увреде, вређање породица, омаловажавање, блаћење, а да не помињем друштвене мреже на којима се иза лажних профила крију највиши функционери ове Скупштине." (Скупштина Пожеге, децембра 2018.)

„Људи, ми смо вас молили, нисмо вас само убеђивали, молили смо вас са ове говорнице да не гласате за одређене одлуке јер нису у складу са законом, нисте хтели да чујете!"(Скупштина Пожеге, јун 2019.)

"Више не знам шта за овом говорницом могу да очекујем и шта у овој сали више може да се деси." (Скупштина Ваљева, децембар 2012.)

Аутор Тања Милекић.

Радио Београд 1, 10.05

 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 20. окт 2019, 10:31) - Milan [нерегистровани]

Talasanje

"Talasanje" je bila i ostala kulna emisija radio Beograda. Teme, voditelj, muzika, čine celinu koja će ostati u arhivama, nadame se, kao istorija vrednosti koje su postojale u jedno zlo vreme. Kao nekada "Niko kako ja" postaje ono malo vazduha za sve one koji se guše u mulju kiča, nekulture i beznađa.

(петак, 18. окт 2019, 13:03) - Jelena Brković [нерегистровани]

Pohvale

Divna emisija, slušam Vas i lakše mi je. Ironično,, pronicljivo i inteligentno. Bravo!

Магазин на Првом Магазин на Првом

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење, анализа актуелних дешавања, вести из земље и света, најбољи водитељи и музика. [ детаљније ]