Караван

На данашњи дан, 29. октобра 1969. године на универзитету у Калифорнији, професор Len Kleinrock и његов тим послали су прву поруку преко компјутерске мреже, која је временом еволуирала у Интернет какав познајемо данас. Већ 50 лета смо у друштву Интернета. Неко га воли, а некоме смета.

Лов на најпознатијег хрватског бика Џерија, који је у петак побегао из кланице је настављен, а у потрагу ће бити укључена и авијација. Ако ни то не помогне, претпостављамо да ће се активирати сателитско праћење, пројектили земља ваздух, а можда чак и неки ловац на бикове.

Републичка дирекција за имовину објавила је данас продају 35.500 литара алкохолних ракијских дестилата у ринфузу по цени од 16,9 милиона динара. Лепа вест за љубитеље љуте капљице, али само за оне који имају вееееееееелико буре.

Производња у ваљаоници алуминијума „Impol Seval" у Севојну, извози око 97 одсто своје производње, за девет месеци ове године била је за 0,1 одсто већа него у истом периоду прошле године. Ваља се кад се ваља.


Током јесени мотивација за дијетама опада. Нормално, када је јесен као шведски сто: све слава до славе!

 

Аутори: Милена Шишкин и Зоран Николић Зозон.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Караван Караван

Аутор:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]