Магазин на Првом

Фондација „СОС Дечија села“ покренула је пројекат „Јаки млади – нове перспективе“, чији је циљ да се деца без родитељског старања која излазе из система социјалне заштите осамостале и запосле. Како ће пројекат бити реализован и која је још врста подршке потребна тој деци? Гост: Љубица Куриџа, представник Фондације „СОС Дечија села“.

О тркама на висинама изнад 2000 метара, највећим светским маратонима и освајању планинских врхова, у рубрици „Светски путник" разговарамо са Денисом Ибишбеговићем, председником асоцијације „Sky running Serbia".

Родитељи аутистичне деце живот проводе у великој бризи за своје потомке, али њихов највећи страх је шта ће бити са децом када они напусте свет. Саговорници Јелене Видић су Дарио Роси, председник удружења „Аутизам - право на живот" и саветник у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Драган Вулевић.

Вишеструко награђивана списатељица за децу Гордана Малетић говори о литератури за најмлађе читаоце и представља своју нову књигу „Лутања баштенских патуљака".

Пратимо и спортске актуелности.

Аутор и водитељ: Тања Зељковић

 

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Магазин на Првом Магазин на Првом

Аутор:
разни аутори

Животне теме, атрактивни гости, добро расположење - анализа актуелних дешавања, вести из земље и света. [ детаљније ]